Facebook, myspace, messenger, e-bay combo platform!

tirsdag den 25. september 2007

Masterseek

Masterseek er en kæmpe søgemaskine, primært til brug for virksomheder, men almindelige mennesker kan også drage gavn af den. Her kan firmaer få vist deres produkter, firmaprofiler, samt søge tilsvarende på andres. Dermed kan man langt lettere end førhen finde forretningsforbindelser over nettet, som matcher ens krav og ønsker, samt blive opdaget af andre, som er på udkig efter nye partnere.
masterseek

Akumulerende kraft




Disse diagrammer viser nogle realiserede afkast, som jeg personligt har bevidnet.
De dækker et år.
Vandret ser du ugerne, og lodret det opnåede afkast i procent for den gældende uge. Øverst ser du den ugentlige procent i sin rene form.
Nederst ser hvad der sker, når man akumulerer sit procentlige overskud.
(renters rente)
Det er stof til eftertanke!!!


Håndværker - colic-help - skate - doxy - just watch

Sony Walkman Ericsson mobiltelefon

Sony Ericsson har spyttet en ny walkman mobiltelefon på markedet: w580i. Du har sikkert allerede set reklamer om den. Hvis ikke, kan jeg fortælle at den fungerer optimalt, som både mobiltelefon og walkman. Den har i øvrigt noget de kalder "shake control", hvilket simpelt betyder at du giver den et ryst, hvorefter den skifter nummer. Så er det med remoten..

Sony Ericsson w580i

lørdag den 8. september 2007

NOTER:

Lær systemet hurtigt – og lær systemet FRA dig hurtigt.
Da vil du hurtigt kunne tjene til abonnementet. Og mere til.
Provisioner (Løn) er naturligvis skattepligtige.
Alle tjener penge i RiskFreeProfit!
Spild ikke tiden!


Håndværker - colic-help - skate - nappy - bowned

torsdag den 6. september 2007

Sport betting

Vi er nogle, som aldrig bliver for gamle til at spille på oddset, grine ad kvinder (om end det er os der har en fejlagtig opfattelse af deres hjerneaktivitet), håne uheldige sportsfolk, have 100% forstand på fodbold, mæske os i de mest primitive kødretter og helst sidde ned alt imens, som de drengerøve vi nu er. Du kan finde det hele her:
www.derersaamegetkvinderikkeforstaar.dk

onsdag den 5. september 2007

rfp "løn"

Hvordan får man pengene ud/hjem?
Man får automatisk besked om at oprette konto hos www.globalxchange.net når man starter med at modtage provision eller pool afkast. Herfra kan man få lavet et Globalxchange Visa Electron/ Maestro Card, som virker som betalingsmiddel verden over med en pinkode. Ellers kan man overføre penge til www.neteller.com .

Man modtager helt automatisk en mail med krav om at trække sine penge hjem når det overstiger USD 50,- og pengene er da allerede indsat på en konto hos www.globalxchange.net


Håndværker - colic-help - skate - cphpro - aerevaere

mandag den 3. september 2007

coke

Her kommer første indlæge fra bloggerwave, som ikke handler om dem selv: Coke zero... - har du hørt om den? Mon dog ikke - du ved, den med real taste - zero sugar... Det vil jeg nu gerne vove at påstå er en fejlagtig påstand. Den smager som alle andre coca cola produkter pissegodt, men den har altså ikke "real taste" - basta.
På deres hjemmeside kan du hygge dig imens du læsker lidt zero i dig. Leg lidt med "life as it should be" og få et par Billige (gratis) grin.

Coke zero

lørdag den 1. september 2007

forretningen

For fuld information - besøg: http://globus9.riskfreeprofit.com og klik på
”SureBetPro Movie”

Her kan du også uddybende læse om hvilke øvrige indtægtsmuligheder der følger med medlemskabet.

SureBetPro distribueres gennem Network Marketing. Penge som normalt går til reklame, mellemmænd, forretninger og deres ansatte, går i stedet til uafhængige medlemmer, som introducerer nye kunder til firmaet.

Kickstart Bonus: Første gang et nyt medlem betaler abonnement, modtager sponsoren USD 80,-

2x15 Forced Matrix: Ved at introducere 2 personer, kvalificerer man sig til at modtage provisioner fra samtlige betalte abonnements betalinger i ens netværk –uanset deres position, og hvem der har introduceret dem. (Samtidig kvalificerer man sig til at indskyde et højere beløb i vores ”members only trading pool”, som du skal høre mere om senere.)

Der benyttes det binære system, hvilket er den klassiske Network Marketing struktur: Hvert led har 2 ”ben”.
Nye medlemmer bliver altid lagt på nærmeste ledige plads, fra den der introducerede dem. Allerede når 3. level er fyldt, tjener du mere end abonnementet koster!
På http://globus9.riskfreeprofit.com : pay plan chart: kan du se deres overvældende provisionsplan.
- Kender du mon andre, der vil være interesserede i en ekstra indtægt, som kommer igen og igen –
- for et stykke arbejde de engang gjorde??

50% Matching Bonus: Du modtager oveni en bonus svarende til halvdelen af dine personligt introducerede folks indtægt – uanset hvor mange du har introduceret, og hvor meget de tjener!


Håndværker - colic-help - skate - rush - nanoTTT

BLOGGERWAVE - another risk free profit projekt

Tjah, nu vi er ved emnet omkring Risk Free Profit, så bør du måske lige tænke over den her: Tjen penge på din blog! Og det er endda ganske risikofrit. Ganske vidst er der ikke tale om uanede summer, som man kan tjene, men det er dog godt betalt, og ganske gratis at begynde på. Så hvis du ikke synes du har råd til at starte på RFP, så kan du jo passende spare op til det her på bloggerwave.dk
Bloggerwave