Facebook, myspace, messenger, e-bay combo platform!

onsdag den 12. marts 2008

Zenzuu.com/globus

Forestil dig at du fik penge for at være medlem af facebook, uden at have investeret en eneste krone - ville du være interesseret?

Der er et charity-community under opbygning, så komplekst at man skulle tro det var løgn.
Kortest fortalt er det en blanding af facebook, myspace, messenger og e-bay i eet.
80% af reklameindtægterne udbetales til brugerne, efter forskellige pointsystemer jeg ikke helt har gennemskuet endnu (siden er kun 1 måned inde i betaversion, men fungerer fint - det med indtægter starter først fra 1/8-08).
Folk og firmaer der sælger ting over "e-bay" funktionen oplyser hvor meget af prisen de vil donere til organisationen.
Minimumskravet for at være provisionsberettiget, til den tid, er at man logger på sin side minimum 30 gange pr. måned (men du kan gøre det indenfor en time hvis du har lyst).
Der vil blive lagt op til at man kan bruge nogle af sine provisioner til at bidrage til fattigdomsrelaterede velgørenhedsformål, men det er frit valg.
Der vil i øvrigt også blive lavet gratis turneringer i f.eks poker, hvor man spiller om gaver/donationer og lignende.

Det korte og det lange er, at du her gratis får et site , der langt federe end facebook, og som du oven i købet tjener penge på at bruge.

Husk at alt er gratis, så det værste der kan ske er, at du ikke tjener særlig meget (selvom der er potentiale for det, men det kan du altid sætte dig ind i, hvis du gider).
Når man har 2 personligt sponserede (gratis) folk med kan man tjene "matching bonus" ned i 9 led... , når man har 10 personligt sponserede kan man tjene ned i 19 led.... det kan godt gå hen og blive meget hvis folk gør dette rigtigt..

find signup knappen her: http://www.zenzuu.com/globus
Det er endnu ikke lavet sådan at man automatisk bliver "friends" så find og add mig. Mit brugernavn er globus.
Jo flere medlemmer des flere og større firmaer vil være interesseret i at reklamere på siden, så tag og invitér dine facebook venner med.
Når du sender dem et link, så husk at det skal være dit eget brugernavn til sidst. Det vil du blive belønnet for senere.

Internet Wealth Redistribution
mvh Jacob

Håndværker - colic-help - skate - kosmos - area51

lørdag den 1. marts 2008

Dansen

Fredag den 14. marts, kan vi glæde os til premieren på, Zentropa´s og Pernille Fischer Christensen´s nyeste udspil indenfor dansk film. Bag titlen Dansen gemmer der sig navne som Trine Dyrholm og Anders W. Berthelsen, der kommer til udleve et dramatisk kærlighedsforhold. Filmens trailer, samt soundtracket (en ny version af David Bowies "Let´s Dance") og meget andet godt kan ses og / eller downloades på hjemmesiden.
www.dansenfilmen.dk

This is drawn from a hidden folder