Facebook, myspace, messenger, e-bay combo platform!

søndag den 5. oktober 2008

Bpr.dk -Håndværksopgaver løses

bpr.dk har en hjemmeside som tilbyder at kontaktformidle fra bygherren til fagmanden.
bpr.dk letter den tidskrævende arbejdsgang, som bygherren går igennem når han / hun henter tilbud fra eksperter. Bare fortæl om opgavens omfang på web-siden. Mindst tre konkurrerende fagfolk vil tage og opsøge dig med dét for øje at tilbyde priser og betingelser.

Den form for service fra bpr.dk er ganske uden beregning og ingen tvinger dig til at afslutte en handel. Det er efterhånden enormt populært at få diverse håndværksmæssige tilbud over internettet. Altid har reglen været, at man selv kontakter eksperten alle de gange man har et stykke håndværksarbejde, der skal tages hånd om.

Såfremt tendensen udvikler sig i samme hast, som den har gjort fremtil dags dato, vil traditionen i løbet af meget kort tid være sluttet.
I fremtiden er det sådan, at det er specialisterne der kontakter dig. Det kan ofte være en anstrengende og tidsrøvende opgave at skabe kontakt til forskellige fagfolk bare for at få indhentet flere uafhængige diverse tilbud at vurdere for og imod. Bare at få lokaliseret en fagmand som har tiden til at tage sig af arbejdets omfang er for de fleste bygherrer et stort arbejde. bpr.dk er en god hjælp til at skabe forbindelsen mellem virksomheder af alle typer og de kunder, som skal bruge deres ekspertise.

Systemet er på den måde, at du fortæller hvad der skal laves en enkelt gang på bpr.dk, og så skal du ikke foretage dig mere. Om få dage vil du blkive kontaktet af flere dygtige og kompetente fagfolk, som vil se nærmere på opgaven og give et bud.
Dernæst udvælger du blot tilbudet, som dækker dine præmisser bedst muligt. Det er bemærkelsesværdig at det er helt fri for forpligtelser at fremskaffe aftaleforslag på bpr.dk, så føl dig ikke forpligtet til at afslutte handelen. I øvrigt er det 100 procent gratis at bede om et diverse håndværksmæssige tilbud hos bpr.dk, grundet at virksomheden skal ofre et mindre beløb som skal bidrage til at være indordnet systemet.
Man ville måske bekymre sig om firmaet derfor tillægger beløbet fra abonnementet i slutprisen, men sådan er det ikke. Alle de tilknyttede samarbejdspartnere har accepteret at bygherren tilbydes talrige forskellige tilbud. Med dét i baghovedet leveres du den laveste pris de er i stand til, fordi de afgjort ønsker at blive udvalgt.
Resultatet er faktisk sådan, at dette system sikrer at det bliver på samme tid mere simpelt og til en lavere pris for bygherrerne.
Fagmandens fortjeneste ligger helt klart i de anseligt mange ekstra handler han bliver kontaktet om, sammenlignet med den tidligere metode, hvor den søgende som oftest lokaliserede fagmestrene i den lokale håndbog. Denne, hvilken han desuden også betalte for at blive repræsenteret i. For fagmesteren er dette en yderst målrettet reklame, hvis man sammenligner med at betale til telefonbogen, de gule sider osv. På bpr.dk kan det lade sig gøre at få fat i tilbud fra malerfirmaer, tømrere, murersvende, smede, gartnerfirmaer, brolægningsvirksomheder, VVS-firmaer, arkitekttegnere, og stort set alle andre alment brugte håndværksmæssige erhverv, men ligeledes bogholdere, IT-konsulenter med mere. Flere nye brancher tilmelder sig løbende, så man kan jo bare forsøge sig. Det er jo, som tidligere nævnt, ganske bekostningsløst og uden bundne aftaler.